🐟 Astronot balığı hakkında

editor_6aa403e4d4da4_4952853f.webp

🐟 Astronot balığı benim uzun zamandır beslemek istediğim balıklardan biri. Hatta imkanım olsa büyük bir akvaryum kurup kesinlikle beslemek istediğim türlerin başında geliyor. 😄

Astronotların en sevdiğim yanı sadece görüntüleri değil, aynı zamanda karakterlerinin olması. Sahibine alışmaları, sizi tanımaları ve akvaryumun önüne geldiğinizde tepki vermeleri gerçekten çok güzel.

Tabii büyük akvaryum, güçlü filtre ve düzenli bakım istiyorlar. Biraz da akvaryumun patronu gibiler; dekoru taşıyıp kendi düzenlerini kurabiliyorlar. 😂

Kısacası, bir gün şartlarım uygun olursa büyük bir akvaryum kurup kesinlikle bir astronot beslemek istiyorum. 🐟✨

Beğeni, yorum ve tüm forum özelliklerinden yararlanmak içinTüm özellikler için üye olun.

Şu an okuyanlar 0

Şu an başka okuyucu görünmüyor.

Yorumlar (3)

Yorum yazmak ve tartışmaya katılmak içinYorum için üye olun.

İşte bu da benim göz bebeklerimden :) Uzun yıllar besledim, sanki akvaryumda köpek besliyormuş hissi verir. Sahibini tanır, kızar, küser ve sinirlenir. Ama cidden büyük hacimlerde bakılması gereken bir balık, bir çift için en az 250 litre öneririm kişiler tecrübelerime dayanarak. Özellikle bir köpek kadar dışkılarlar şakasız :D Filtrasyon da o derece güçlü olmalı.

Yanıtlar (2)
Admin kullanıcısına yanıt

430 litre akvaryumum vardı. Uzun zaman atıl durdu ondan sonra silikonlar eskidi diye çöpe attım. Satmak istedim daha sonra patlar diye kimsenin mesüliyetini alamam diye çöpe atmıştım :) Halen elimde filtre ve bazı parçalar duruyor.

ocetinkaya kullanıcısına yanıt

Keşke silikonları yenileyip saklasaydın öyle bir hazine atılır mı ya :)